image

Temel atma törenine; Vali Hulusi Şahin, Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, kamu kurum yöneticileri, Birlik Vakfı yönetimi ve çok sayıda davetli katıldı. 
Batman Belediyesi tarafından Birlik Vakfı Batman Şubesi'ne tahsis edilen 1600 metrekarelik alanda inşa edilecek vakfın hizmet binası temel atma töreninde bir konuşma yapan TBMM 27. Dönem Başkanı Kahraman, Ülkelerin kalkınmasında nitelikli insanın önemli olduğunu belirterek, "İnsanın inşası mühim, insanlar şuurlandıkça o toplumu da kalkındırmış olur,  diye konuştu. 
Binanın yapılmasına vesile olan kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür eden TBMM 27. Dönem Başkanı Kahraman, "Arsanın Tahsisini yapan belediyemize, bu tür vakıfları destekleyen tüm idarecilerimize ve hayırseverlere Allah hayırlı günler nasip etsin. Batmanımız, fevkalade güzel bir şehir.  Her geldiğimde daha da geliştiğini görüyorum" dedi. 
Konuşmaların ardından tören hizmet binasının temeline ilk harcın bırakılmasıyla sona erdi. 
Temel atma törenin ardından TBMM 27. Dönem Başkanı Kahraman ve Vali Şahin Turgut Özal Bulvarı üzerinde giyim üzerine yeni hizmete giren mağazanın açılışını gerçekleştirdiler. 
İş yeri açılış kurdelesini davetlilerle birlikte gerçekleştiren TBMM 27. Dönem Başkanı Kahraman ve Vali Şahin, iş yeri sahiplerine mağazanın hayırlı olması temennisinde bulunarak, bol kazançlar dilediler. ŞEVKİ ASLAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *