image

 

Batman Eğitim Bir Sen Başkanı Mehmet Ergin müdür atamalarının gerçekleştirilemeyişi ile ilgili yapılan kara propaganda ve yönlendirmelere karşı, bir basın açıklamasıyla Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürlerinin yanında olduklarını bildirdi.

ÜYELERİMİZ SUÇLUYMUŞ GİBİ PROPAGANDA YAPILIYOR

Son iki gündür kamuoyuna rutin bir işlemi farklı bir şekilde ve manipüle ederek duyurmaya çalışan bir zihniyet ile karşı karşıya olduklarını söyleyen Ergin, “Sendikamız üyesi Milli eğitim yöneticilerinin kanuni düzenlemelerden sonra kanuna aykırı davranmamak için yaptıkları bir uygulamadan sonra haklarında hukuki bir süreç başlatılmıştır. Hukuki sürecin sonucu beklenmeden üyelerimizin suçluymuş gibi kamuoyuna yapılan yayınları ve açıklamaları kınıyoruz. Üyelerimizin kamuoyu nezdinde suçluymuş gibi gösterilmesini kabul etmiyor ve bu konu ile ilgili yasal tüm haklarımızı üyelerimiz adına kullanacağımızın bilinmesini istiyoruz.” dedi.

BİR ALGI OPERASYONU VAR     

Açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi. “14 Mart 2014 tarihinde yayınlanan kanun nedeniyle milli eğitim müdürlüğünce başlatılan yönetici atama süreci tamamlanamamıştır. Bu işlemleri tamamlamak kanunen mümkün değilken kimi sendikalar ve kişisel çıkar peşinde koşan yöneticileri daha önceki alışkanlıklarıyla yürüttükleri kirli propagandaya ne yazık ki kimi yerel gazetecilerimizi yanlış bilgilendirmişlerdir. Yönlendirmeye ve farklı bir algı yaratmaya dönük bu tür açıklamaların ve yayınlara karşı başta Milli eğitim Müdürü ve Şube Müdürlerinin yanında olduğumuzu ve bunların haklarının korunması için ne gerekiyorsa yapacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz.”

HABER MERKEZİ                                                                                                                                                          

                                               

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *