image

 

Valiliğimizin ev sahipliğinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü fuaye salonunda düzenlenen programda Kurban Bayramı coşkuyla kutlandı. 

Halkla Bayramlaşma Töreni’ne; Vali Ahmet Deniz,  Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Ak Parti Batman Milletvekilimiz Ziver Özdemir,Garnizon Komutan Vekili Hava Albay Halil İbrahim Yüksel,  kamu kurum yöneticileri, askeri erkân, sivil toplum kuruluşları,siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Bayramlaşma töreninde halkla bir araya gelen Vali Deniz, vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak, Kurban Bayramlarını kutladı. 

Vali Deniz Halkla bayramlaşma programının ardından Garnizon Komutanlığını,  Şehit Yıldız Işılakça Polis Merkezi’ni ve Bıçakçı Jandarma Karakolunu ziyaret ederek, görev başındaki emniyet mensuplarıyla ve vatani görevini yapan askerlerle bayramlaştı.  

Batman Kozluk karayolunda trafik uygulama noktalarını ziyaret eden Vali Deniz, uygulama noktalarında görevi güvenlik personelinin ve yolculuk yapan vatandaşların Kurban Bayramını kutladı. 

Sürücüleri tarfik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunan Vali Deniz, çocuklara kırmızı düdük hediye ederek, çocuklardan anne ve babaların trafik kurallarına uymamaları durumunda düdük çalarak uyarmalarını istedi. 

Vali Ahmet Deniz ve Eşi Olcay Deniz, ilimizde ikamet eden şehit ailelerini ziyaret ederek, Kurban bayramlarını kutladı. 

1992 yılında Batman merkezde İnfaz Koruma Başmemuru görevini yürütürken bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olan Halil Pekacar'ın, 1994 yılında Batman Sason ilçesinde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonda çıkan çatışmada şehit olan Güvenlik Korucusu Cemil Onuş'un ailelerini ziyaret eden Vali Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz, ailelerin Kurban Bayramlarını kutlayarak, istek ve taleplerini dinledi.

Şehit aileleri ziyareti sırasında,Vali Ahmet Deniz ve eşi Olcay Deniz'e;  İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı,  Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ile Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı eşlik etti.  

Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocukları ziyaret eden Vali Deniz ve eşi Olcay Deniz, çocuklarla yakından ilgilenerek bir süre sohbet edip bayramlarını kutladılar. 

Çocuk Evleri Sitesi ziyaretinin ardından bayramlaşma programı sona erdi. İLHAN YILDIZ

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *