image

 

Adı sık sık aday olacaklar listesinde geçen Batmanlı iş adamı Osman Nasıroğlu bir basın açıklamasıyla aday olmayacağını belirtti.

 HİÇ KİMSENİN LEHİNE ÇEKİLMİŞ DEĞİLİM

 Herhangi bir şahsın lehine çekilmediğini söyleyen Nasıroğlu, “Ancak en son aile büyüklerim olan amcalarım ve diğer aile fertlerimizin çoğunluğu milletvekilliğine adaylık ile ilgili ailemizden herhangi biri ile ilgili ortak bir kararlaşma sağlamadığından, bu süreçte  siyasette aktif olarak yer almasının doğru bulmadıklarından siyasete bulaşmak istemediklerini belirtmişlerdir.Bu nedenle milletvekili aday adayı olmadığımı ve herhangi bir kimsenin lehine çekilmediğimin bilinmesini ve hiçbir aday adayını desteklemediğimizi, Batmana hizmet etmek için yarış içerisine giren bütün aday adaylarına eşit mesafede olduğumu kamuoyunun bilmesini istiyorum.” Dedi.

 

BATMAN’IN ÇIKARLARINI HER ZAMAN SAVUNACAĞIM

Daha önceki icraatlarından bahseden Nasıroğlu, “Batman ve Batmanlıların çıkarlarını her platform ve fırsatta korumayı bir görev biliyorum.Bu hizmetlerim ömrümün sonuna kadar devam edecek ve hiçbir zaman Batman’dan kopmayacağımı belirtmek istiyorum.” İfadelerini kullandı.

TEMENNİM SEÇİM SÜRECİNİN HUZURLU BİR ORTAMDA GEÇMESİ

 Nasıroğlu, “Temennim odur ki Batmanı en iyi şekilde temsil edecek, barış ve müzakere sürecinin devam ettirmesini sağlayacak , kentimize gerekli yatırımları kazandıracak, halkın vekili olma görevini layıkı ile yerine getirecek, dürüst nitelikli, bilgili kişilerin önümüzdeki dönemde TBMM de bizleri temsil etmesidir.7 Haziran seçimlerinin barış ve huzur ortamında geçmesinin Milletimiz ve ülkemiz için hayırlı bir şekilde sonuçlaması dilerim.” Sözleriyle açıklamasını bitirdi. Şeyhmus Toprak

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *