image

 

Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un Türkiye Görme Engelliler Derneği Batman Şubesi’ne yapmış olduğu çalışma ve destekten dolayı Türkiye Görme Engelliler Derneği Genel Başkanı adına hazırlanan ‘Teşekkür ve Onur Belgesi’ni Batman Şube Başkanı Adnan Sapancı tarafından verildi.

Batman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün Atatürk ve Turgut Özal Bulvarları üzerindeki kavşaklara görme engelliler için “Konuşan Akustik Sesli Uyarı Sistemi”, yine Batman Belediyesinin desteğiyle görme engellilere yönelik "Konuşan Kütüphane"nin yanı sıra derneğe verdiği desteklerden dolayı plaket, teşekkür ve onur belgesini Başkan Vekili Aksoy’a takdim eden Şube Başkanı Adnan Sapancı : “Belediye Başkan Vekilimiz Ertuğ Şevket Aksoy, derneğimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı şükranlarımızı sunmak amacıyla Görme Engelliler Derneği Batman Şubesi olarak plaket verdik. Ayrıca, Türkiye Görme Engelliler Derneği Genel Başkanı Ahmet Cantürk adına da ‘Teşekkür ve Onur Belgesi’ni sunduk” dedi.

Plaket, Teşekkür ve Onur Belgesi’ni aldığından dolayı oldukça mutlu olan Başkan Vekili Aksoy da Batman Belediyesi olarak Derneklerimize her türlü desteği vermeye devam edeceklerini, verilen belgenin kendisini oldukça duygulandırdığını sözlerine ekledi. AHMET KÖLGE

|

 


0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *