image

 

2007 de e-muhtıra, 2008 de kapatma davası ile başlayan darbe girişimleri, 2013 mayıs ayında Gezi Ayaklanması ve aynı yılın aralık ayında 17/25 yargı darbesi ile devam etmiştir. 2014 yılında 6-7 ekim olayları ile terör destekli olayların sonrasında, Daiş, pkk ve Fetö işbirliği ile sahnelenen iç savaş senaryolarının, halkın sağduyusu ve Ak Parti hükümetinin dik duruşu ile başarılamadığını dile getiren Gözkeser, son olarak 15 Temmuz 2016 daki hain darbe girişimi ile Fetö ve işbirliği içindeki ülkelerin Ak Parti ve lideri Recep Tayyip Erdoğan’dan kurtulmak için gözlerini nasıl kararttıklarını halk olarak müşahede ettiklerini ifade etti.

15 Temmuz’un Türkiye ve İslam âlemi için bir milat olduğunu belirten Ak Parti il başkan Vekili Cemalettin Gözkeser, halkın cesur bir liderin peşinde yürüyerek dünya darbeler tarihini tersyüz ettiğini ve halk iradesine darbe yapmak isteyen din istismarcısı bir terör örgütünü ve sponsoru emperyalist ülkeleri akamete uğrattığını ifade etti.

Ak Parti İl Başkanı vekili Cemalettin Gözkeser, 15 Temmuz ruhunun devam ettiğini ve ilelebet yaşayacağını belirterek, “ Özgür bir şekilde hayatımızı devam etmemiz için canı pahasına toprağa düşen yiğit şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *