image

 

Belediye Eş Başkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel sosyal medyada kendi adlarına birçok hesap açıldığını ve bu hesaplar üzerinden taraftarlarının kışkırtıldığını iddia edip savcılığa suç duyurusunda bulundular. Olaylardan günler sonra yapılan bu açıklama, halktan gelen yoğun tepki üzerine belediyenin kendini aklama çabası olarak değerlendirildi.

Batman Belediyesi Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel,  son dönemlerde sosyal medyada kendi adlarına açılan ve bu sayfalardan kamuoyuna yönelik yapılan tahrik ve kışkırtma içeren yayınlar nedeniyle söz konusu sahte hesaplar ve bu hesapları açanlar hakkında Batman Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını belirttiler. Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel son dönemlerde kendi bilgileri ve onayı dışında sosyal medyada çok sayıda açılan hesapların varlığını tespit ettiklerini, açılan bu sahte hesaplardan tahrik ve provokasyon içeren çok sayıda mesaj ve bilgi paylaşıldığını iddia ettiler.

EYLEMLER SIRASINDA NİYE SESİNİZ ÇIKMADI

 

Belediye Eş başkanlarının yaptıkları açıklama halk tarafından inandırıcı bulunmadı. Zira çetelerin Batman’ı yakıp yıktıkları günlerde Belediye Başkanı Özdemir adına sayısız Twitter atılarak Hüda Par hedef gösterilmiş, ayrıca Başkanın facebook hesabından Hüda Par mensuplarına inanılmaz iftiralar atılmış ve Belediye Başkanından hiçbir tepki gelmemişti. Haber Merkezi

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *