image

 

Amerika'da üç Müslümanın katledilmesi ve olaya Dünyanın sessiz kalmasına tepki gösteren Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, medeniyetin yerel ve ulusal canavarlar İslam ve şiarlarını ayaklar altına almakla kalmayıp Müslümanların kanlarını akıtmayı kendilerine kutsal bir görev olarak gördüklerini söyledi.

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, önceki gün ABD’de üç Müslümanın katledilmesi nedeniyle basın açıklaması yaptı.

Doğru açıklamasının devamında, “İslam’ın Yüce Peygamberine alçakça saldıran, hakaret eden nasipsizlerin cehenneme yuvarlanması üzerine dünyayı harekete geçiren, şeytanın yardımcıları ulusal ve uluslararası  fitne şebekeleri sözüm ona medya bozuntuları Büyük Şeytan Amerika’da üç Müslümanın haksızca katledilmesine karşı ölüm uykusuna yatmaları batının ve onun yerel işbirlikçilerinin özgürlüklere ve insan hayatına verdiği önemi göstermektedir. Fransa’da çarli hebdo için düzenlenen yürüyüşe katılan Davutoğlu ve diğer yetkililer suçsuz yere katledilen Müslümanlar  için aynı şeyi gösterip dünya liderlerini bir araya getirmeye çalışacaklar mıdır?  Aynı  şekilde çarli hebdoya karşı gerçekleşen eylemi pişirip pişirip servis eden kiralık kalemler  ve basın bu katliamı gündeme getirecekler mi?” diye sordu.

Açıklamasının sonunda Doğru, “Ey İslamın şiarlarını ayaklar altına alan, Müslümanları katliamlardan geçirenler! Biliniz ki, bu din sahipsiz değildir. Elbette Müslümanların uyanacakları, başlarındaki zalim idarecileri tanıyacakları günler gelecektir. Allah’ın Laneti zalimlerin ve onları ayakta tutanların üzerine olsun” dedi. HABER MERKEZİ

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *