image

 

Yaptıkları yardımlarla adlarından sıkça söz ettiren Umut Kervanı, Yetimler Vakfı ve IHO-EBRAR, Ramazan öncesi başlattığı yardım çalışmalarına hız verdi.

Ramazan ayının ilk gününde yardıma muhtaç, fakir, mülteci ve yetim 70 aileye gıda kolisi ulaştıran Mardin Umut Kervanı, hedeflerinin kendilerinde kayıtlı bulunan tüm ailelere yardımlar ulaştırmak olduğunu açıkladı.

Ramazan ayı boyunca hayırseverlerden gelen yardımları fakir ailelere ulaştıracaklarını belirten Mardin Umut Kervanı Temsilcisi Hadi Çakar, bu konuda çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

Yardımeli Derneği, Siirt'te Umut Kervanı aracılığıyla yetimleri giydirerek yüzlerini güldürdü.Yardımeli Derneği Siirt Temsilcisi Ali Kara, yaptığı açıklamada, "Bu tür hayır işlerde kardeş dernek olarak gördüğümüz Umut Kervanı ile ortak hareket etmekteyiz. Bizler bu tür çalışmaları yaparken İslam’ın bizlere emrettiği kardeşlik birliğini sağlamanın derdindeyiz. Aslında bu tür faaliyetleri beraber yaparak İslam âlemindeki Müslümanların birbirleriyle tek bir vücut olabileceklerini ve beraber hareket edebileceklerini göstermek istedik." dedi.İlkha

 


0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *