image

Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, Kilis 7 Aralık Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz yıl ataması yapılan 10 üniversite rektörünün 1. yıl değerlendirme toplantısında katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz yıl ataması yapılan Batman Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi ve Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörleri I. yıldönümü değerlendirme toplantısında Kilis’te bir araya geldi.

10 üniversite rektörü bir araya gelerek geçen bir yılın değerlendirmesini yaptıklarını ifade eden Batman Üniversitesi Rektörü Durmuş, “Devletimiz çok zor şartlar altında bir vatan müdafaası yapıyor ve bu sebeple biz rektörler, devletimizin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu ve destekçisi olduğumuzu açıkladık. Rabbim bu orduyu muzaffer etsin, bu devleti ilelebet payidar etsin” dedi.

Zeytin Dalı Harekâtı’na katılan askerlerin harekatı başarıyla tamamlayacağını vurgulayan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Türkiye'nin bu bölge ile tarihsel bağlarının olduğunu bu yüzden de bu bölgeyi terörden arındırmakta karalı olduğunu söyledi. Türkiye'nin burada mücadele ettiğini belirten Rektör Durmuş, "İnşallah İslam’ın ordusu terörü yok edip, terör bataklığını kurutacaktır." dedi. Şevki Aslan

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *