image

 

Başbakan Davutoğlu, Sağlık-Sen Batman Şubesinin Batman’a Eğitim Ve Araştırma Hastanesi talebini olumlu karşılayarak, hastanenin kurulacağı sözünü verdi.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Zahir SEVEN, hafta sonu Batman’da olan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Batman’a Eğitim Ve Araştırma Hastanesi talebini ilettiklerini, Başbakan’ın da taleplerini olumlu karşılayarak hastane sözü verdiğini belirtti. Seven, “ Sağlık-Sen Batman Şubesinin geçen sene İlimiz siyasetçileri, bürokratları, STK’ları, basını ve halkımızla dayanışma içerisinde başlattığımız “BATMAN’A EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İSTİYORUZ” kampanyasının gördüğü büyük destek nihayet sonuç vermeye başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Ak Parti İl Kongresi vesilesiyle Batman’ımızı ziyarete gelen Sn. Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU’nun geçiş güzergâhında Dörtyol Kavşağında açtığımız pankartlara teveccüh ederek, otobüsten inerek, taleplerimizi dinlemiş, hazırladığımız dosyayı teslim almış ve İl Kongresindeki konuşmasında Batmanımıza Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kurulacağının Sözünü vermiştir. Bizde kendilerine bu sözü yerine getirmesi halinde Batman halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

KAMPANYA DESTEKÇİLERİNE TEŞEKKÜR

Kampanya sırasında kendilerine destek verenlere teşekkür eden Seven, “Sağlık-Sen Batman Şubesi olarak; “BATMAN’A EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ İSTİYORUZ” kampanyamıza ve bu konudaki çabalarımıza destek veren, Sn. Maliye Bakanımız Mehmet ŞİMŞEK’e, Sn. Milletvekilimiz Ziver ÖZDEMİR’e, Sn. Valimiz Azmi ÇELİK’e, Ak Parti (eski) İl Başkanı Murat GÜNEŞTEKİN’e, yeni İl Başkanı Diyaeddin UÇAR’a, Ak Parti  MDK Üyesi M.Emin EKMEN’e, İl Sağlık Müdürümüz Dr. İhsan BODAKÇİ’ya, KHB Genel Sekreteri Dr. Hakan PAMUKÇU’ya, sivil toplum kuruluşlarına, tüm değerli yerel medya mensuplarına ve  tüm sağlık sen üyelerine teşekkür ediyor, halkımıza ve Batmanımıza hayırlı olmasını diliyoruz.”ifadelerini kullandı. Şeyhmus Toprak

 

 

                                                                                                              

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *