image

 

Maliye Bakanı Mehmet ŞİMŞEK, bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’dan tarifeli uçakla Batman’a geldi.

Maliye Bakanını Havalimanında Vali Azmi ÇELİK, Milletvekili Ziver ÖZDEMİR, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Hacı SARIIŞIK, İl Emniyet Müdürü Necati DENİZCİ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir ÖZER, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Çeşitli programlara katılmak üzere Batman’a gelen Maliye Bakanı  Sn. ŞİMŞEK, ilk olarak Sason ilçemizde Halk Eğitim Merkezini, Sason Şehit Jandarma Astsubay KD. ÜÇVŞ Süleyman GÜR Kışlası’nı ziyaret ettikten sonra il merkezine geçerek, OSBD’de tekstil fabrikalarını ziyaret ederek, işçilerle sohbet etti, yatırımcıların sorunlarını dinledi.

Havalimanından Sason ilçesine geçen Maliye Bakanı ve Vali Azmi ÇELİK, ilçede bir dizi ziyaretlerden bulunduktan sonra, Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan ayakkabıcılık, halıcılık, peynircilik ve kuaför kurslarını gezerek, kurslar hakkında yetkililerden bilgi aldı, kursiyerlerle sohbet etti.

Haber merkezi

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *