image

 Kozluk ilçesinde kar-kış, yağmur-çamur demeden pazar tezgâhlarını kuran pazarcılar, yetkililerin sorunlarına el atmamalarından yakınarak yol sorunları başta olmak üzere diğer sorunlarına da çözüm bekliyor.

Konuşan pazarcılar, yollarının yapılmasını, duran pazar denetimlerinin devam etmesini ve Kozluk Devlet Hastanesi yakınlarında kendilerine yeni bir pazar yerinin açılmasını istediklerini ifade ettiler.

2 aydır kazı çalışmaları nedeniyle toz içinde olduklarını ve huzura hasret kaldıklarını belirten Cengiz Akboğa, bütün pazarcıların yolun bozukluğundan ve toz içinde olmasından şikâyetçi olduklarını söyledi.

“TOZ İÇİNDEYİZ”

Eşyalarının akşama kadar toz duman içinde kaldığını söyleyen Akboğa, “Yol yapılana kadar yolun günde 2-3 defa sulanması gerek. Eğer yapmazlarsa da burayı iyice sulamaları lazım. Kazı çalışması yaptılar, bizleri toz içinde bıraktılar. Bize hayat ve huzur bırakmadılar.” dedi.

 

İstanbul’da bir çukurun açılması durumunda hemen kapatıldığını belirten pazarcılardan Mehmet Ekinci, belediyenin kendilerine sahip çıkmadığını, sorunlarına çözüm üretmediklerini ileri sürdü. İlkha

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *