image

Batman Bölge Hastanesi, Kamu Hastaneleri Sekreterliğinin iki katını hasta refakatçileri için modern bir misafirhaneye çeviriyor.

Yaptıkları çalışmayla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Kamu Hastaneler Birliği genel Sekreteri Hakan Pamukçu, “ Sekreterliğimizdeki yönetimim bir bölümünü eski devlet hastanesi yerine taşıyacağız. Bu ayın sonunda taşıma işleminin gerçekleşeceğini umuyorum. Boşalan yere hastalar için odalar kuracağız. Ama en önemlisi sekreterlik binamızın iki katını hasta yakınları için misafirhane yapacağız. Misafirhanemiz modern görünümlü olacak. Hastalarımız ve refakatçileri için elimizden ne geliyorsa yapacağız.

BÖLGEYE ROMATOLOJİ UZMANI

 

Pamukçu, Batman’da bulunmayan romatoloji uzmanının yakında geleceğini, ocak ayının içinde bölge hastanesinde romatoloji uzmanının iş başı yapacağını söyleyerek, “ Batman’daki hastanelerimizde doktor artırma çabalarımız sürüyor. Batman’da bulunmayan meslek dallarından doktorlar getirmeye yönelik çalışmalarımız var. Çocuk yan dal ve dâhiliye alanındaki yan dal çalışmalarımız da devam ediyor. “dedi. Vedat Aydın

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *