image

 

Hür Dava Partisi HÜDA PAR il Başkanlığı Birlik Vakfı Batman Şubesi’ne yeni binalarında “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında konuşan Birlik Vakfı Şube Başkanı Hamdullah Tüzün, HÜDA PAR’ın  6-7 Ekim olaylarındaki tavrını takdir ettiklerini söyledi.

HÜDA PAR il Başkanı Mehmet Emin Doğru ve il yönetiminden oluşan HÜDA PAR heyetini Birlik Vakfı Şube Başkanı Hamdullah Tüzün ve yönetim kurulu üyeleri ağırladı.

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette ilk sözü alan Tüzün, HÜDA PAR’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete teşekkür etti. Tüzün, 1985 yılında kurulan Birlik Vakfı’nın ülke genelinde 21 şubesi olduğunu dile getirerek, çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Batman şubesini 3 ay önce açtıklarını belirten Tüzün, Batman şubesi olarak ellerinden geldiği kadarıyla hizmet etmek istediklerini ve öneri ve yardım beklediklerini ifade etti.

HİZMET AMAÇLI VAKIFLAR BİZLERİ MEMNUN EDİYOR

Tüzün, 6-7 Ekim olaylarında yaşananları tasvip etmediklerine değinerek, bu olaylarda HÜDA PAR’ın tavrını takdir ettiklerini söyledi.

Ziyaret sırasında söz alan HÜDA PAR il Başkanı Mehmet Emin Doğru, vakfın Batman için hayırlı olması temennisinde bulundu. Hizmet amaçlı farklı STK ve vakıfların açılmasının kendilerini memnun edeceğini söyledi. Partilerinin İslamı referans alan bir parti olduğunu ve bunun parti programında da yer aldığını ifade eden Doğru, “Bu durum sözde olan bir durum değildir. Yanlış kimden gelirse gelsin, en yakınımızdan bile gelirse buna karşı çıkacağız. İslamın adaletinin gereği neyse onu yapıyoruz ve yapacağız” dedi. Mahmut Aytekin

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *