image

Merkezi Hollanda'da bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, Batman'da muhtaç ailelere yardım etti. 

Dünyanın birçok yerindeki mağdur ve yoksul insanlara yardım ulaştıran Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, Batman'daki ihtiyaç sahibi ailelere yardım yapmaya devam ediyor.IHO-EBRAR, Batman'da muhtaç ailelere; battaniye, elektrikli soba ve gıda paketi yardımlarında bulundu.Yaptıkları yardımlarla ilgili bilgi veren IHO-EBRAR Türkiye yetkililerinden Orhan Zeren, Türkiye'nin birçok yerinde fakir ve ihtiyaç sahibi insanlara yardım ulaştıklarını ve bu sebeple de Batman'a geldiklerini söyledi.

 ISINMA SORUNU YAŞAYAN SURİYELİLERE YARDIM

IHO-EBRAR Türkiye temsilcisi olarak bu hafta yardım dağıtmak için Batman’a geldiklerini belirten Zeren, “Malumunuz üzerine daha önceleri Ceylanpınar, Viranşehir ve Kızıltepe’de yardımlarımızı dağıttık. Bu hafta da Batman’a geldik. 5 Suriyeli, 5’de Batmanlı mağdur aile olmak üzere 10 ailemize yardımlarımızı dağıttık. İlke Haber Ajansı’na da daha önce yansıyan üç ısıtma sorunu yaşayan Suriyeli ailelere de bu kapsamda gelip yardımlarımızı verdik. Her aileye 2 battaniye, 1 elektrikli soba ve 1gıda paketi verdik. Bu konuda zengin insanlara sesleniyoruz. Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR gerek Türkiye de ve gerekse de Dünyanın birçok ülkesinde bu yardımlarına devam ediyor. Duyarlı olan halkımızın da bu konuda yardımcı olmaları halinde, inşallah IHO-EBRAR bu yardımları daha fazla kişiye ulaşır.” dedi. 

 

Kendilerine yardım ulaşan ihtiyaç sahibi aileler ise hayırseverlere ve kendilerine yardım ulaştıran IHO-EBRAR yetkililerine dua ederek teşekkürlerini ilettiler. İlkha 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *