image

Belediyecilik hizmeti alamadıklarını belirten belediye mağduru Batman halkı, kenar semtlerin adeta sahipsiz olduğunu, bir yıldır bozdurulan yollarının yapılmaması nedeniyle yazın toz, kışın ise çamur içinde kaldıklarını ifade ederek, belediyecilik hizmetlerinin olmamasına adeta isyan ediyor.

Çamlıca Mahallesi sakinleri, en işlek caddelerinden olan Hoşgörü Caddesinin kış aylarında en ufak bir yağmurda bile adeta çamur deryasına döndüğünü, yazın ise tozdan geçilmediğini aktararak, bu soruna bir çözüm bulunmasını istediler.

Derin çukurlarla dolu yollarının bozdurulup bir daha yapılmamasıyla duydukları üzüntüyü ifade eden mahalleli, belediye yetkililerini görevlerini yapmaya davet etti.

“NE SORAN VAR NE BAKAN”

Tek isteklerinin bir an önce yollarının yapılması olduğunu söyleyen Osman Erin, “Bir seneden beridir yolu ne soran var, ne bakan. Özellikle tüm halk, mezarlığa giderken bu yolu kullanıyor. Yazın dumandan, tozdan penceremizi açamıyoruz. Yetkililerden bize bir çare bulmalarını istiyoruz. Kışın da çamurdan yürüyemiyoruz. Biz mağduruz, bu halle yürümüyor.” dedi. İlkha

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *