image

Beşiri Umut Kervanı Vakfı, Ramazan paketinin dağıtımına başladı. Ramazan ayı boyunca hayırseverlerden gelen yardımları fakir ve kimsesiz yardıma muhtaç ailelere ulaştıracaklarını söyleyen Beşiri Umut Kervanı Vakfı temsilcisi Adnan Önder, yardım faaliyetlerinin devam edeceğini belirtti.

Günlerdir hummalı bir şekilde hazırlamış oldukları ramazan paketi yardım kolilerinin dağıtımına başladıklarını söyleyen Beşiri Umut Kervanı Vakfı Beşiri Temsilcisi Adnan ÖNDER Beşiri“Umut-kervanı-vakfı olarak Ramazan başlamadan önce biz Ramazan hazırlıklarımızı başlattık.” Dedi.

YARDIMLARIMIZ DEVAM EDECEK

Ramazan ayı boyunca hayırseverlerin yapacakları yardımları muhtaç, fakir, yetim ve mülteci olarak Beşiri’ye sığınan insanlara ulaştıracaklarını söyleyen ÖNDER, “Ramazan senede bir defadır, bu ayın mükâfatı Allah’ın yanında çoktur. Peygamber Efendimizin ‘bir yarım hurma bile olsa kendinizi cehennem ateşinden koruyun.’ hadisi şerifi hatırımızda bulunsun. Bu güne kadar yardımlarda bulunan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Bundan sonrada fakir, muhtaç, yetim ve mülteci insanlara yapacağımız yardımlar için desteklerinizi bekliyoruz.  Muhtaç kardeşlerimiz çok olduğundan hayırseverlerden isteğimiz, bu Ramazan ayında birkaç fakiri sevindirmeleri.” şeklinde konuştu.

HAYIRSEVER VATANDAŞ DUYGULANDI

Ramazan ayı paketlerine sponsor olan vatandaşBeşiri Umut Kervanı Vakfı üyeleriyle ev ev dolaşarak mağdur aileleri görünce duygulandı ismini vermek isteyen vatandaş, “İyi ki sizinle geldim gördüm keşke herkes gelip muhtaç ailelerin mutluluk duygularını paylaşsa. Beşiri Umut Kervanı Vakfı yetkililerine aracı oldukları için teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun”  dedi ve duygularını paylaştı.

Öte yandan yardım paketi alan muhtaç aileler ise böylesi yardımlarla bir nebze olsa da ihtiyaçlarını sağladıklarını ifade ederek yardımda bulunanlara duada bulundular. Mehmet Emin Uraz

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *