image

Batman Köy-Der, merkeze bağlı köylerine ve Diyarbakır’ın Bismil ilçesinin köy ve mezralarına giyim ve kırtasiye yardımında bulunacak.

 Köy Mezra ve Beldelerle Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneği’nden (Köy-Der) yapılan açıklamada, Batman merkeze ve Diyarbakır’ın Bismil ilçesine bağlı köy ve mezralara giyim ve kırtasiye yardımlarına başladıklarını duyurdu.  

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Batman Köy-Der Başkanı Murat Güneş, “Hayırseverlerin bize ulaştırdığı bazı malzemeleri ihtiyaç sahibi mağdur halkımıza ulaştıracağız. Şimdilik elimizde yeni ulaşan giyim ve öğrenciler için kırtasiye malzemeleri dağıtacağız. Amacımız elimize ulaşan bu malzemeleri bir an önce muhtaç ailelere ulaştırıp, onları sevindirirken hayırseverlerinde bu mutluluğa ortak olmalarını sağlamaktır.” dedi. 

 

Hayırseverin yardımlarını beklediklerini vurgulayan Güneş, şunları söyledi: “Yardımlarının yerine ulaşmasını isteyen hayırseverlerin bizimle irtibata geçmelerini istiyoruz. Bu hayırsever kardeşlerimiz dilerlerse bizimle beraber gelip yardımlarını ihtiyaç sahiplerine kendi elleri ile ulaştırabilirler.”  

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *