image

Vali   Azmi ÇELİK , yapılan çalışmaları görmek üzere,  Tarım İl Müdürlüğüne nezaket ziyaretinde bulundu.

   İl Müdürü Nurettin KİYAS, Müdür Yardımcısı Cemal TÜZÜN ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan ÇELİK'e, Müdürlüğün çalışmaları hakkında bir brifing verildi. 

  Bilgilendirmede; "Batman'ın önemli bitkisel ve hayvansal ürünleri, uygulanan projeler ve müdürlüğümüzün hedefleri, hayvansal varlığı ve  sağlık hizmetleri, su ürünleri üretimi, işyeri gıda denetim çalışmaları, çiftçi  birlikleri, Kırsal Kalkınma Yatırımları" konuları aktarıldı.

Birlik ve beraberlik içerisinde Batman'da koordineli olarak kalıcı ve önemli hizmetlere imza atacaklarını dile getiren  ÇELİK; " Tarıma çok büyük önem veriyoruz, Özel idare kaynaklı projelere daima destek vereceğiz. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bünyesindeki tarımsal projeleri inceliyoruz, desteklerimiz devam edecek." dedi.

    Brifingin ardından Müdürlük binasında çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunan  ÇELİK; başta  İl Müdürü Kiyas olmak üzere tüm kurum çalışanlarına başarılarının devamını diledikten sonra, ziyaretini tamamlayarak İl Müdürlüğünden ayrıldı. Vedat Aydın

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *