image

Avrupa Yetim-Der, Batman’da bulunan yetim ailelerine ve öğrencilere nakdi yardımda bulundu.

Almanya’nın GartenstrGrenzach-Wyhlen şehrinde genel merkezi bulunan Avrupa Yetim-Der, Türkiye’nin birçok ilinde kardeş aile projesi kapsamına aldıkları ailelerden Batman’da da 23 aileye nakdi yardımda bulundu.Yaptıkları yardım ile ilgili açıklama yapan Avrupa Yetim-Der Türkiye Temsilcisi M.Nurullah Günaydın, kardeş aile kapsamında bulunan yetim ailelerine ve öğrencilere nakdi yardımda bulunduklarını söyledi.
KARDEŞ AİLE İÇİN ÇAĞRI
Günaydın, "Biz Avrupa Yetim-Der olarak Türkiye genelinde 130 aileye düzenli bir şekilde nakdi yardım etmekteyiz. Batman’da toplamda 23 aileye nakdi yardım ulaştırdık. Avrupa Yetim-Der olarak gerek dünya gerekse Türkiye’deki yetim, fakir ve muhtaç ailelere yardım etmekteyiz. Yetim ve fakir aileler çok yoğun bir şekilde başvuru talebi vardır. Hepsini karşılamak mümkün değildir. Onun için gerek Avrupa, gerekse Türkiye’de bu yetim ve fakir ailelere kardeş olmak isteyen hayırseverler varsa bu konuda onlara yardımcı olabiliriz.” dedi.  

Kendilerine yardım yapılan yetim aileler ise, Avrupa Yetim-Der’e teşekkür ederek, yardıma gerçekten muhtaç olduklarını dile getirdiler.

 

Türkiye genelinde toplan 130 yetim ve muhtaç aileye düzenli yardım eden Avrupa Yetim-Der, Batman’da 3 yetim aile, 8 kardeş aileye ve 12 burslu yetim ve muhtaç öğrenci olmak üzere 23 aileye toplamda 5 bin 750 TL nakdi yardım ulaştırdı. İlkha

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *