image

 

Yazdığı romanlarla gençliğin gönlünde taht kuran Emine Şenlikoğlu, Kürdistan’da dindarlara yönelik saldırılardan büyük endişe duyduğunu belirterek Yasin Börü için çok ağladığını söyledi. 

KÜRDİSTAN’DA DİNDARLARLA DİNSİZLERİN SAVAŞI KAPIDA

Dindar insanlara yapılan saldırıların endişe verici olduğunu ve bunun oluşabilecek vahim sonuçlarına dikkat çeken Şenlikoğlu, “Maalesef Müslümanlara karşı olan saldırılar artıyor. Bu da başka bir savaşı beraberinde getiriyor. Bu, daha önce PKK ve rejim arasında yaşanan savaş gibi olmaz. Daha değişik olur. İnşallah böyle bir şey olmaz. Çünkü bu çok tehlikeli bir şey, Allah bizi bir tarafı dinsiz, bir tarafı dindar savaşına sokturmasın İnşallah.” dedi.

YASİN İÇİN ÇOK AĞLADIM

6-8 Ekim’de yaşanan vahşette geç tepki vermesinin sebebi soruluğunda, olaydan 10 gün sonra haberinin olduğunu belirten Şenlikoğlu, “Evet, onların katledilmesi çok vahim bir olaydı. Ben biraz da duygusal bir insanım, çocuk için çok ağladım. Daha 16 yaşındaydı. Çok ağladığım için sanki görevimi yapmış gibi hissetim. Ama sonradan ben bunu okurlarıma açıkladım. Niye böyle yaptım anlamadım. Bir de ben olayları ne zaman öğrendim biliyor musunuz? Aradan 10 gün geçmiş, 10 gün sonra bir televizyon programında gösterdiler, kendimi kaybettim. Ben, olay olduktan 10 gün sonra duyuyorum düşünebiliyor musunuz ve bana çok sitem geldi. O günlerde hastaydım. Buna rağmen bir şeyler yazdım.” ifadelerinde bulundu.  İlkha

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *