image

 

Temelde amacı, Sivil toplum kuruluşlarının yasama sürecine etkin katılımını sağlamak olan Batman küçük Millet Meclisi, Ocak ayı Ön Yargılar Giremez toplantısını 4 Ocak Pazar günü Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda 13.00–16.00 saatleri arasında gerçekleştirecek.

Batman küçük Millet Meclisi adına açıklama yapan Cuma Gülcü, “Yakın zamanda Meclis'ten geçen paketler ve değişiklikleri de göz önüne alarak 2015 yılının ilk kMM toplantısında genel konu olarak "Devlet-Paralel Yapılar, Güvenlik ve Yargının Saygınlığı" konusunu ele alacağız.” Dedi.

 

BATMAN’DAKİ OKULLARDA SATILAN GIDALARIN KALİTESİ GÜNDEME GELECEK

Yerel konularla ilgili de açıklamalarda bulunan Gülcü Okulların ve Okul Kantinlerinin Temizlik ve Gıda Kalitesi Sorunukonusunu ele alacağız. “Okullarda temizlik ve kantinlerde hijyen sorunu var mı? Varsa bu sorunların kaynağı nelerdir? Çözümü nasıl olmalıdır? Bu konuda başta Milli Eğitim olmak üzere sorumlu kurumlar görevlerini yerine getiriyorlar mı?” gibi konu başlıklarıyla sorunu irdelemeye çalışacağız. Bununla ilgili ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü ve ilgili kurumlar da toplantıya davet edilmiştir.” İfadelerini kullandı.

HER KESİM TOPLANTIMIZDA KENDİNİ İFADE EDEBİLİR

 Her sosyal kesimden insanları toplantıya davet eden Gülcü, “Hiçbir sosyal kesimi dışlamadan, en küçük grubun bile sesini duyurabilmesini, kendini ifade edebilmesini amaçlayan Batman küçük Millet Meclisi, her zaman olduğu gibi yine gündemi ele almaya devam ediyor.” Dedi. Vedat Aydın

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *