image

53. Kütüphane haftası münasebeti ile Batman Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Ve Spor Müdürlüğü ve İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğünün ortak yürüttükleri Kitap Okuma Etkinliğine Ozan sanatçıları da katıldı. Okuma Etkinliğinde sanatçılar, okumanın önemine ve gençlerin teknoloji ile imtihanına vurgu yaparak Ozan atışması yaptılar. Programa Vali yardımcıları, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Yarım saat kitap okumanın ardında tekrar Ozan sanatçılarının türküleri ile eğlenen gençler memnun olduklarını belirttiler.

KİTAP OKUMAYI GELECEĞE AŞILAMALIYIZ

Düzenlenen programdan memnun kaldığını söyleyen öğrenci Yusuf Altunç  " Buraya kitap okumak için geldik. Sayın valimiz ve programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu. Biz gençlerin açık havada kitap okuması, bizi daha fazla okumaya teşvik ediyor. İnşallah bu programlar ile gelecek nesillerimize okumayı aşılarız." ifadelerini kullandı.

HER YERDE KİTAP OKUYACAĞIZ

Her yerde kitap okuyacaklarını belirten öğrenci Mücahit Akak da, " Kitap okuyarak ancak gelişebiliriz. Bize bu imkânları veren büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir etkinlik olmuş. İnşallah biz öğrencilerde bu program ile sınırlı kalmayarak her yerde kitap okuyacağız." dedi.

KİTAP OKUMANIN ÖNEMİNE DAİR ÜNLÜ YAZARLARIN SÖZLERİ SERGİLENDİ

Öğrencilere kitap okuma sevgisini aşılamak adına Parkta öğrencilere ünlü yazarların kitap resim ve sözleri sergilendi. Sergilenen bir resimde " Okuma sanatı; çoğunlukla hayatı kitaplarda tekrar bulmak, kitaplar sayesinde hayatı daha iyi anlama sanatıdır." gibi sözlü resimler sergilendi. Şevki Aslan

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *