image

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, son günlerde Batman’ın en çok tartışılan konusu haline gelen ve uzun zamandır petrol çalışanlarını tedirgin eden işten çıkarımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Özdemir, yaptıkları görüşmeler sonucunda hiçbir işçinin işine son verilmeyeceğini dile getirdi.

Batman gündemini uzun zamandır meşgul eden TPİC çalışanlarının iş akitlerinin uzatılmayarak işten çıkarılacağı yönündeki tartışmalar üzerine Enerji ve Maliye Bakanlığı ile TPAO yetkilileriyle yaptıkları görüşmeler neticesinde sorunu çözdüklerini bildiren Milletvekili Özdemir, Batman kamuoyunu huzursuz eden bu gelişmenin olumlu bir şekilde nihayete erdirildiğini söyledi.

YOĞUN ÇABALARIMIZ NETİCE VERDİ

Milletvekili Özdemir, konunun gündeme geldiğinden bu yana yoğun görüşmeler ve ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, konunun olumlu şekilde çözülmesinden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, sorunun çözümü için konuya hassasiyet ve duyarlılık gösteren Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Siirt Milletvekillerine destek ve katkılarından dolayı teşekkür ettiğini dile getirdi.

 Milletvekili Özdemir, birlik içinde bundan sonra da her zaman Batman ve Batmanlılar için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.  Vedat Aydın

 

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *