image

Çekilişe Vali Ahmet Deniz, Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Asma, Hüda-Par İl Başkanı Davut Şahin ve emekli vatandaşlar katıldı. Çekiliş noter eşliğinde yapıldı.

BATMAN’DA VE TÜRKİYE’DE BİR İLKE İMZA ATTIK

Batman’da ve Türkiye’de proje olarak bir ilke imza attıklarını belirten Emekliler Derneği İl Başkanı Hüseyin Ekmen, “Biz Batman’da ve Türkiye’de bir ilke imza attık. Emekli TOKİ konutlarını yaptıktan sonra da 108 tane şube başkanı yapmış olduğumuz Emekli TOKİ konutlarının projeni istediler. Önemli olan emeklilerin ödeyebileceği konutlar yapmaktır. Kuralar çekilirken çok şeffaf ve açıktır. Yeni bir projemiz var. 220 dönüm arazi aldık ve TOKİ başkanlığına teslim ettik. TOKİ başkanlığı bununla ilgili bir çalışma yürütüyor. Proje aşamasında ve bu yıl içinde ihaleye verilecektir." ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’NİN GELİŞMESİNİ HAZMEDEMİYORLAR

Açıklamalarda bulunan Vali Ahmet Deniz "Özellikle emekli olan vatandaşlarımızın böyle bir şeye sahip olması bizi mutlu kılıyor. Türkiye eski Türkiye değil. Yollarımız, alt yapımız, yeni yapılan hastanelerimizle gelişmiş durumda. Saldırılar, bizim gelişmemizi hazmedemediklerindendir. Hollanda’daki bir siyasetçinin dediğini hepimiz duyduk. Dedi ki: Türkiye İslam’ın bayraktarlığını yapıyor. Bize düşmanlıkları bu yüzden… PKK’nın,DEAŞ'ın, FETÖ'nün arkasındakiler de bunlardır. Dertleri Türkiye gelişmesin. Ama biz sürekli gelişeceğiz." diye konuştu. Recep Fırat

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *