image

Başkan UYSAL; Ziyarette vakfın çalışmaları hakkında Kaymakam MASLAK’a bilgi verdi. TÜGVA’nın Türkiye’deki gençlerin sesi olma yolunda kurulmuş bir yapılanma olduğunu ifade eden UYSAL TÜGVA’nın gençlere yönelik önemli çalışmaları olduğunu kaydetti. Beşiri’de ortaokul ve liselerdeki teşkilatlanmaları hakkında bilgi veren UYSAL milli ve manevi değerlerle donanımlı birer nesil yetiştirmek için bütün gayretleri ile çalışacaklarını ifade etti.

VAKIF YERİ TALEP EDİLDİ

Toplumun geneline hitap etmek istediklerini belirten Uysal, kimsenin kendini yabancı hissetmediği, kendinden bir parça bulduğu, hizmet aldığı bir vakıf olma yolunda emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Çalışmalarda kendilerine destek veren ilçe Kaymakam Mustafa MASLAK ve diğer yetkililere teşekkür eden Uysal, Kaymakamdan vakıf yeri ile ilgili taleplerde bulunduklarını belirterek, Kaymakamdan olumlu cevap alacaklarına olan inançlarının tam olduğunu söyledi.

KAYMAKAMDAN YARDIM SÖZÜ

Kaymakam MASLAK ise, Beşiri Tügva’nın bu nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; Tügva’nın önemli bir misyon yüklendiğini söyledi.. Tügva ile daha çok bir araya gelmek  ve onları dinlemek istediklerini ifade eden Maslak, Tügva’nın taleplerinin takipçisi olacağını, Tügva’dan desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti.

Bir milletin geleceğini garanti altına alması için gençlere yatırım yapması gerektiğini belirten Maslak, "Milletimizin en değerli varlığı gençlerdir. Gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkması çok önemlidir. Bu vesileyle yeni bir oluşum içine girmiş olan TÜGVA yönetimine başarılar diliyorum” diye konuştu. Recep Fırat

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *