image

TANITIM MATERYALLERİ KAPIŞILIYOR

Almanya-Berlin’deki fuarda Batman standı hareketliliğiyle diğer illeri de kıskandırıyor. Batman standında hediye verilen tanıtım materyallerin yanı sıra turizm acenteleriyle diyaloglar kuruluyor. Turizm acenteleriyle Berlin’de bir araya gelen Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Batman’a davet etti.

Batman’ın tanıtım materyallerine ilginin büyük olduğunu dile getiren Müdür Aslanlı; “Standımıza gelen konuklarımızın dışında turizm acentelerini de ziyaret ediyoruz. Alman rehberlerimizle birlikte Batman ve ilçelerinin güzelliklerini anlatıyoruz. Batman’ın her alanda gelişmesi ve tanıtılması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Stantta ilimizin tarihi mekanları, doğal güzellikleri ve turizmini ile ilgili tanıtım yaptık. Amacımız Batman'ı her yerde en iyi şekilde tanıtarak, bir turizm kenti yapmaktır.”dedi.

Aslanlı, şöyle devam etti: “Şüphesiz tanıtım turizmin en önemli ayağını oluşturuyor. Valimiz sayın Ahmet Deniz’in destekleriyle turizmin en önemli halkası olan tanıtımı gerçekleştirmek için çalışıyoruz. ITB Almanya fuarında İlimizin tanıtımıyla ilgili bir takım materyallerin dağıtılmasının yanı sıra tur operatörleriyle görüşmeler gerçekleştirdik. Kültür turizmi adına değişik ülkelerden grupların İlimize gelmesi adına önemli görüşmeler gerçekleştirdik. İlimize davet ettik. Batman’ın huzurlu ve yaşanılabilir bir kent olduğunu dile getirdik. Kısa ve uzun vadeli tanıtım çalışmalarımıza devam ediyoruz.” İlhan Yıldız

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *