image

Batman Barosu Başkanı Av. Abdülhamit ÇAKAN ile Medical Park Batman Hastanesi Genel Müdürü Yavuz Selim Baş’ın bulunduğu toplantı ile yapılan sözleşme ile Batman Barosu’nun tüm avukatları, çalışanları ve 1.dereceden yakınları Medical Park Batman Hastanesi'nden %20 indirimle faydalanabilecekler.

Batman Barosu Başkanı Av. Abdulhamit ÇAKAN; “ Meslektaşlarımız için güzel ve faydalı bir anlaşma olduğunu düşündüğümüz bu protokol ile meslektaşlarımız Medical Park Batman Hastanesi’nden hızlı ve beklemeksizin sağlık hizmeti alabileceklerdir. Baromuzun değişik sektörlerde de meslektaşlarımıza yönelik bu tür protokolleri olacaktır.” Dedi.

Batman Barosu’nda yapılan toplantıda görüşlerini paylaşan Medical Park Batman Hastanesi Genel Müdürü Yavuz Selim Baş; “Batmandaki kurumlarımızda bu tür destekleri sunmak bizim için son derece önemlidir. Medikal park Batman hastanesi olarak yıllardır çok önemli işlere imza attık. Amacımız hastanemiz hizmetinden daha fazla insanın faydalanması ve kaliteli sağlık hizmetini toplumun her kesimine sunmak." Dedi. Mehmet Emin Uraz

 

 

                                                                                             

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *