image

 

Saadet Partisi Batman il Başkanı Mehmet FIRAT, Cizre olaylarının provokatörlerin işi olduğunu belirterek herkesin uyanık olmasını istedi.              

Fırat yaptığı açıklamada,”Son günlerde Bölgemizde ve özellikle Cizre, Şırnak ve Silopi’de meydana gelen olaylar tamamen provokatörlerin yaptığı toplumu karşı karşıya getirmeye çalıştıkları karanlık bir oyundur. Tarafların sağduyulu davranması ve yapılan provokelere karşı çok dikkatli olmaları gerekmektedir.  Bu konuda siyasi iktidara çok büyük görevler düşmekte,olaylara temkinli yaklaşarak büyümesine fırsat vermemelidir.” Dedi.

                PARALELİN ÜZERİNE GİDİLMELİ AMA YOLSUZLUK DA UNUTULMAMALI

Türkiye’nin ikinci gündem maddesinin yolsuzluk olduğunubelirten Fırat, “Bir yılı aşkın bir süredir 17 ve 25 Aralık Operasyonları yapılmış, Türkiye Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluk ve Rüşvet iddiaları ile sarsılmıştır.       Failler ve işbirlikçiler ortada olmalarına rağmen hiçbir işlem yapılmamış. Suçlular açık bir şekilde koruma altına alınmıştır. Bu ülkede eğer devletin içinde paralel yapı varsa Elbette ki sonuna kadar mücadele edilmeli ve kökü kazınmalıdır.Ama eğer birileri Fakir fukaranın ekmeğine el uzatarak milyonlarca dolar rüşvet alıp yolsuzluk yapıyorsa onlarda gerekli ceza verilmelidir. İş başındaki siyasi iktidarın en önemli görevlerinden birisi bunu sağlamalıdır. Zira yoksulluk ve yolsuzlukla mücadele edeceğini vaad ederek 13 yıldır bu ülkede iktidar olmuştur.” İfadelerini kullandı. Şeyhmus Toprak

 

               

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *