image

İdeal Gençlik Topluluğu bugün saat 14.00’da Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Rektörlük Konferans Salonunda uyuşturucuyla mücadele kapsamında 'Genç Beyinler Ölmesin(Uyuşturucu-Bonzai)' konulu Konferans düzenleyecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan İdeal Gençlik Topluluğu Başkanı Servet ÇETİZ, “Çağımızın en büyük sorunlarından biri olan ve gençlik için büyük bir tehlike arz eden madde bağımlılığı ile ilgili İdeal gençlik olarak duyarsız kalamazdık. Bundan dolayı Batman Üniversitesi İdeal Gençlik Topluluğu olarak 'Genç Beyinler Ölmesin(Uyuşturucu-Bonzai)' konulu Konferans hazırladık. Konferansımıza siz değerli Basın mensuplarımız ve duyarlı halkımız davetlisiniz. Konferansımız halka açıktır. Ekte programımızın afişi bulunmaktadır.” İfadelerini kullandı.

 ÇETİZ konferans başlıklarıyla ilgili de bilgi verdi.  Konferans Alt Başlıkları şöyle:  Türkiye (Bölgelere göre) ve Dünyada uyuşturucu-bonzai? Kişi neden uyuşturucu maddeleri kullanma ihtiyacı hisseder?  Madde bağımlılığına götüren sebepler.  İnanç(Maneviyat)Madde Bağımlılığı ilişkisi?  Yakınlarımızı bundan korumak için bize düşen görev?

Yeşilay Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Yusuf ADIGÜZEL’in konuşmacı olarak katılacağı konferans Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Rektörlük Konferans Salonunda bugün  saat 14:00-16:00 arasında olacak. Vedat Aydın

 

 

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *