25–27 Temmuz 2025 tarihleri arasında Muş ilinde düzenlenen Türkiye Şampiyonası Premier Ligi, büyük bir heyecana sahne oldu. Türkiye genelinden 49 ilden 146 kulüp ve toplamda 600 sporcunun katıldığı dev organizasyonda Batman’ı gururlandıran önemli bir başarıya imza atıldı.

Gülistan Caddesi’ne Yeni Çöp Kutuları Yerleştirildi
Gülistan Caddesi’ne Yeni Çöp Kutuları Yerleştirildi
İçeriği Görüntüle

Batman Gültepe Spor Kulübü sporcusu Yusuf Gültekin, kıyasıya rekabetin yaşandığı şampiyonada Türkiye ikincisi olarak büyük bir başarı elde etti. Bu önemli derecesiyle hem kulübünü hem de Batman halkını sevindiren Yusuf Gültekin, şampiyonanın en dikkat çeken isimlerinden biri olmayı başardı.

Başarılı sporcunun antrenörlüğünü ise Milli Antrenör Hüseyin Yılmaz ve Nursel Yılmaz üstlendi. Genç sporcunun bu başarısında büyük emeği olan antrenörler, özverili çalışmalarıyla takdir topladı.

Antrenörler Hüseyin Yılmaz ve Nursel Yılmaz, Yusuf Gültekin’i başarılarından ötürü tebrik etti.Batmanlı Sporcu Yusuf Gültekin, Türkiye İkincisi Oldu! (2)

Kaynak: MUSTAFA KAYNAK