Kafe Tamamen Küle Döndü

Edinilen bilgilere göre ilk olay, GAP Mahallesi 2504. sokakta meydana geldi. Gece vakti Terapi Kafe’de henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm işletmeyi sardı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen kafe, tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olay yerinden gelen ilk bilgiler, yangının kundaklama sonucu çıkmış olabileceği şüphesini güçlendiriyor.

Hırsızlık İzlerini Silmek İçin Yangın Çıkardılar

Gecenin ikinci olayı ise Şafak Mahallesi 3405. sokakta yaşandı. Ziyafet Yemek Fabrikası’na giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, kasadaki bir miktar parayı ve bir laptop bilgisayarı çalarak kayıplara karıştı.

Şüphelilerin hırsızlık olayının ardından iş yerinde yangın çıkardığı tahmin ediliyor. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle yangın büyümeden kontrol altına alınırken, bu olayda da kundaklama şüphesi üzerinde duruluyor.

TÜİK Verileri Açıklandı: Batman Evlenme Oranında İlk 10’da
TÜİK Verileri Açıklandı: Batman Evlenme Oranında İlk 10’da
İçeriği Görüntüle

İnceleme Başlatıldı

Her iki olayla ilgili emniyet güçleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan ekipler, olayların birbirleriyle bağlantılı olup olmadığını ve faillerin kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: MUSTAFA KAYNAK