Ardahan – Aras Edaş Elektrik Dağıtım A.Ş., Ardahan genelinde 15-17 Temmuz tarihleri arasında çeşitli bölgelerde bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri yapılacağını duyurdu. Vatandaşların kesinti süresince tedbirli olmaları önemle tavsiye edildi.


Ardahan Merkez’de Kesintiler ve Bakım Çalışmaları

  • 15 Temmuz | 09:00 - 17:30
    Organize Sanayi Bölgesi Kartalpınar Mevkii’nde bakım-onarım çalışması nedeniyle elektrik kesintisi olacak.

  • 16 Temmuz | 09:00 - 17:30
    Merkez köyleri Ortageçit, Kartalpınar, Halilefendi Çöp Arıtma Tesisi, TRT Verici İstasyonu, Baz İstasyonları, BOTAŞ ve TANAP Pompa İstasyonları gibi kritik noktalarda elektrik verilemeyecek.

  • 17 Temmuz | 09:00 - 17:30
    Yine merkez köylerde bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla elektrik kesintisi uygulanacak.


Çıldır İlçesinde Geniş Kapsamlı Kesintiler

  • 15-17 Temmuz | 09:00 - 17:00
    Aşıkşenlik Tünel Şantiyesi, Kenarbel Köyü ve Kışlası, Kayabeyi Köyü, Aktaş Sınır Kapısı, Öncül Köyü, Akkiraz Köyü, Baltalı Köyü gibi birçok köy ve mahallede elektrik kesintileri planlanmakta.

  • 16 Temmuz | 11:00 - 17:00
    Karayolları, Zeyapı İnşaat, Sazlısu Köyü ve konakları, Gölebakan köyü ve yaylalarında kesinti yapılacak.

  • 17 Temmuz | 08:00 - 17:00
    Kayabeyi Köyü içme suyu tesislerinde bakım çalışması sebebiyle elektrik verilemeyecek.


Posof’ta Planlı Kesintiler

  • 15-17 Temmuz | 08:00 - 17:00
    Sütoluk Köyü’nde ve Al Köy grup çıkışında bakım-onarım çalışmaları dolayısıyla elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintiden etkilenecek yerler arasında Yeniköy, Çambeli Köyü, Süngülü Köyü ve çevresi bulunuyor.


Göle İlçesinde Elektrik Kesintisi


Damal’da Elektrik Kesintisi

  • 16 Temmuz | 09:00 - 16:00
    Burmadere Köyü TR1, TR2 ve TR3 bölgelerinde bakım onarım çalışmaları nedeniyle genel elektrik kesintisi olacak.

  • 17 Temmuz | 10:00 - 14:00
    Konuksever TR1, Çaybaşı Mahallesi, jandarma, baz istasyonları gibi bölgelerde planlı kesinti uygulanacak.

Muhabir: Batman Rehber