Fatih İlkokulu’nda örnek bir dayanışma çalışması hayata geçirildi. Evde eğitim gören ve ayaklarında bedensel yetersizlik bulunan 2. sınıf öğrencisi Zehra Bingöl için destek sağlanması amacıyla okul bünyesinde anlamlı bir yardım organizasyonu gerçekleştirildi.

Zehra’nın durumunu fark eden duyarlı bir veli, okul müdürü ile görüşerek öğrenciye destek olunması için girişimde bulundu.

Ev Yapımı Ürünler Satıldı, Akülü Araç Alındı

Okul Müdürü Mehmet Ensar, sınıf öğretmeni Zehra Kaya ve isminin açıklanmasını istemeyen hayırsever bir bayan velinin ortak kararıyla Zehra için akülü araç alınmasına karar verildi.

Hayırsever veli, iki gün boyunca evinde hazırladığı doğal portakal suyu, kurabiye ve fularları, sınıf öğretmeni Zeynep Kaya ile birlikte satarak elde edilen gelirle akülü aracın satın alınmasını sağladı.

Akülü Araç Evinde Teslim Edildi

Satın alınan akülü araç; Okul Müdürü Mehmet Ensar, sınıf öğretmeni Zehra Kaya ve rehber öğretmenler tarafından Zehra Bingöl’ün evine götürülerek teslim edildi.

Yeni Sanayi Sitesinde İSG’ye Bilimsel Bakış
Yeni Sanayi Sitesinde İSG’ye Bilimsel Bakış
İçeriği Görüntüle

Akülü aracı teslim alan minik Zehra’nın yaşadığı mutluluk, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Bu Dayanışma Eğitime ve Topluma Örnek”

Fatih İlkokulu Müdürü Mehmet Ensar, öğretmen, veli ve okul idaresinin ortak çalışmasıyla gerçekleştirilen bu yardımın, yardımlaşma ve dayanışmanın somut bir örneği olduğunu belirterek, emeği geçen öğretmenlere ve duyarlı veliye teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ