Türk Telekom, henüz birkaç ay önce altyapısı tamamlanarak asfaltı serilen cadde ve sokaklarda kanallar açarak yolları delik deşik ediyor.

Batman nöbetçi eczaneler, 14 Mart Cuma nöbetçi eczane Batman nöbetçi eczaneler, 14 Mart Cuma nöbetçi eczane

Batman’ın Çarşı, Meydan, Yeni Mahalle, Sağlık, Bağlar, 19 Mayıs, Beşevler ve daha birçok mahallesinde birkaç ay önce serilen asfalt, kanal açmak için kazılıyor. Mahalle sakinleri yeni yapılan yolların tekrar kazılmasının şaşkınlığını yaşarken, Türk Telekom’un yapacağı işlemleri asfalt dökülmeden önce niye yapmadığını merak ediyor. Kimi yerlerde ise daha önce açılan kanalın yanına yeni kanal açıldığı da görülüyor.

Hatırlanacağı üzere adı geçen mahallelerde altyapı çalışmaları sırasında cadde ve sokaklara uyarı afişleri asılmış ve vatandaşların altyapı işlerini çalışmalar bitmeden tamamlamaları ve asfalt serildikten sonra kazı yapılmasına izin verilmeyeceği uyarısı yapılmıştı.

Yollarda açılan kanallar, engelli araçların geçişini zorlaştırırken önümüzdeki aylarda yağacak yağmurla beraber asfaltın tamamen dağılarak yollarda derin çukurların açılmasından endişe ediliyor.

MUSTAFA KAYNAK

Editör: Editör