Ziyarette; İlimizde mevcut uçak seferlerinin artırılması ve Batman-İzmir uçak seferlerinin başlatılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
Sanayi ve Turizm kenti olan Batman’ın metropol kentlerle olan ulaşım ağının genişletilmesi ve mevcut uçak seferlerinin artırılmasının ilimiz için kaçınılmaz olduğunu belirten Canalp ve Nasıroğlu ilimizde İstanbul ve Ankara seferlerinin artırılmasının yanı sıra Batman’dan İzmir’e uçak seferlerinin başlatılmasının önem arz ettiğini ifade etti.
Ziyaretlerinden dolayı Canalp ve Nasıroğlu’na teşekkür eden THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat, uçak seferlerinin artırılmasına ilişkin gerekli fizibilite çalışmalarına başlayacaklarını ifade etti.
Ziyaret sırasında; THY Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Ekşi ile THY Yurtiçi Satış Başkanı Aşkın Cantimur hazır bulundu.