Batman’da düzenlenen 2023-2024 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Taekwondo Bölge müsabakalarında Batmanlı iki öğrenci dereceye girerek finale kalma başarısı gösterdi.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde düzenlenen müsabakalarda Kültür Ortaokulundan Ebrar Işıl ve Prof. Dr. Aziz Sencar Ortaokulundan Vasfiye Işık kategorilerinde üçüncü oldular.



Batman’da Manzara Değişmiyor: Kısa Süreli Yağış Yolları Göle Çevirdi
Batman’da Manzara Değişmiyor: Kısa Süreli Yağış Yolları Göle Çevirdi
İçeriği Görüntüle

Ebrar Işıl ve Vasfiye Işık bu başarılarıyla 25-27 Nisan 2024 tarihlerinde Nevşehir’de düzenlenecek olan Yıldızlar Türkiye Taekwondo şampiyonasında Batman’ı temsil etmeye hak kazandılar.


Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk dereceye giren sporcuları ve emeği geçen antrenörleri tebrik edip, finalde başarılar diledi. MURAT ORHAN

Muhabir: Editör