7 Ekim Aksa Tufanı hareketi yıl dönümünde tüm dünyada olduğu gibi Şırnak'ta da çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Platform adına açıklama yapan platform sözcüsü Abdullah Çatı, tüm Şırnak halkına çağrıda bulunarak, insanlık suçlarına karşı duruş sergilemeye ve 7 Ekim Aksa Tufanı hareketine sahip çıkmaya davet etti.

Diyarbakır'da haksız fiyat artışı etiketi denetimlerinde 13 milyon TL ceza kesildi Diyarbakır'da haksız fiyat artışı etiketi denetimlerinde 13 milyon TL ceza kesildi

Yapılacak programda araç konvoyu, yürüyüş, basın açıklaması ve dua bulunuyor. 6 Ekim Pazar günü akşam ezanıyla birlikte Şırnak Geylani Camii'nde başlayacak konvoy şehir merkezinde tur attıktan sonra Cizre'ye hareket edecek. Saat 20.00'de Cizre Huzur Camii'nde başlayacak olna yürüyüş Nebi Nuh Camii'nde yapılacak basın açıklaması ve dua ile son bulacak. (İLKHA)

Editör: Editör