Rektör Demir, Batman Üniversitesinin, birçok önemli sınava ev sahipliği yaparak bölge için kritik bir misyon üstlendiğini vurguladı. Üniversitenin bu süreçlerdeki altyapısının ve olanaklarının sınavlara uygun şekilde seferber edildiğini belirten Demir, sınavların başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi için büyük bir özveriyle çalışıldığını ifade etti.
Ziyarette, ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Batman Üniversitesinin sınav süreçlerindeki hassas ve düzenli yaklaşımından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ayrıca ÖSYM’nin gerçekleştirdiği ve planladığı sınavlar hakkında bilgi paylaşımı yapıldı. Görüşmede, sınav süreçlerini daha verimli hale getirme konularında iş birliği fırsatları da değerlendirildi.
Ziyaretin ardından Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy, Rektör Demir’e bu anlamlı ziyaret için teşekkür ederek, Batman Üniversitesinin sınav organizasyonundaki katkılarının büyük önem taşıdığını ifade etti. İki kurum arasındaki bu iş birliğinin, gelecekte daha güçlü bir şekilde devam edeceği belirtildi.
MUSTAFA KAYNAK