360 Metrelik Yol Hizmete Açıldı
Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı ile Batman-Diyarbakır Çevre Yolu arasında yer alan 360 metrelik bağlantı yolu kısa sürede tamamlanarak asfaltlandı. Yol, vatandaşların hizmetine sunuldu.
1.400 Ton Sıcak Asfalt Kullanıldı
Yetkililer, yol yapım çalışmalarında toplam 1.400 ton sıcak asfalt kullanıldığını açıkladı. Bu sayede hem dayanıklı hem de uzun ömürlü bir yol kazandırıldı.
Yoğun Araç ve Personel Desteği
Çalışmalarda; 18 personelin yanı sıra 6 kamyon, 1 JCB, 1 mini kepçe, 2 silindir, 1 finişer ve 1 bobcat süpürge görev aldı. Yoğun mesai ve koordinasyon sayesinde yol kısa sürede tamamlandı.
Vatandaşların Hizmetine Sunuldu
Belediye yetkilileri, kentin dört bir yanında yol ve asfalt çalışmalarının devam ettiğini, yeni bağlantı yollarıyla birlikte trafik yükünün hafifleyeceğini vurguladı. Açılan yol, bölgedeki araç sürücüleri ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.




