“Külliyede Gayr-i İslami Konser Caiz Değil”
“Külliyede Gayr-i İslami Konser Caiz Değil”
İçeriği Görüntüle

Edebiyat ile hukukun kesiştiği düşünsel bir zeminde önemli akademik çalışmalara imza atan Prof. Dr. Ferhat Korkmaz, bilgi ve birikimini sembolik bir hediye ile paylaştı.

Prof. Dr. Ferhat Korkmaz’dan Batman Barosuna Anlamlı Ziyaret-1

Batman Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi, Yeni Türk Edebiyatı Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ferhat Korkmaz, Batman Barosuna anlamlı bir ziyarette bulundu. Ziyarette, hukuk ve edebiyatın kesişim noktalarını ele aldığı “Hukuk ve Edebiyat” adlı eserini Baro’ya armağan eden Prof. Dr. Korkmaz, akademik çalışmaları hakkında da bilgi verdi.
Batman Barosu yetkilileri, nazik ziyaretinden dolayı Prof. Dr. Korkmaz’a teşekkür ederek, edebiyat ve hukuk gibi iki önemli alanın bir araya getirildiği bu eserin baro kütüphanesinde önemli bir yer edineceğini belirtti.

Kaynak: HABER MERKEZİ