Maneviyat ve Eğlence Bir Arada
İftar programının ardından devam eden etkinliklerde, Ramazan’ın ruhuna uygun kültürel programlar sahne aldı. Katılımcılar; ilahi dinletisi, çizgi animasyon gösterimleri ve geleneksel Türk tiyatrosunun vazgeçilmezi Hacivat-Karagöz oyunuyla keyifli anlar yaşadı. Gecenin finali ise İslam tarihinin eşsiz eserlerinden biri olan "Çağrı" filminin gösterimiyle yapıldı.
Birlik ve Beraberlik Mesajı
Batman Belediyesi yetkilileri, toplumsal birlikteliği güçlendirmek amacıyla düzenlenen bu tür etkinliklerin Ramazan ayı boyunca devam edeceğini belirtti. Veliler ve öğrenciler, sunulan imkanlardan ve oluşturulan manevi atmosferden duydukları memnuniyeti dile getirirken; etkinliğin çocuklar için hem öğretici hem de eğlenceli geçtiği vurgulandı.
Öğrenciler ve Veliler İftar Sofrasında Buluştu
Batman Belediyesi tarafından düzenlenen “Şehr-i Ramazan Batman” etkinlikleri, Necat Nasıroğlu Külliyesi’nde düzenlenen anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Mehmet Akif İlkokulu öğrencileri ve aileleri, aynı sofranın etrafında bir araya gelerek paylaşmanın bereketini yaşadı.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yorumlar
Trend Haberler
Sadece Batman’ın Değil Bölgenin Çekim Merkezi Olacak
Batman'da Beklenen Kar Başladı! Kıra Dağı ve İlçeler Beyaza Büründü
Batman’da Şok! 18 Yaşındaki Kız, Babasını Öldürdü
Kâbe’de Hacılar “Hû Der Allah” İlahi Kaç TL Kazandırdı?
Batman’da Eğitime Kar Engeli: O İlçelerde Okullar Tatil Edildi
Dikkat! Batman Merkez ve İlçelerinde Elektrik Kesintisi Yaşanacak



