Petrolkent Gençlik Merkezi'nde düzenlenen Kur'an-ı Kerim’e geçen minik öğrenciler için program düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim'e geçen minik kursiyerlerin bu özel anlarına şahit olan merkez müdürü ve personeli, onların bu başarısından duydukları mutluluğu dile getirdi.

Petrolkent Gençlik Merkezi Müdürü Osman Veysel Özdaş, düzenlenen etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, minik kursiyerlerin Kur'an-ı Kerim'e geçmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Özellikle Kur'an-ı Kerim hocası Ezgi Dilan Aykal'ın büyük bir özveriyle öğrencilere eğitim verdiğini vurgulayan Özdaş, Aykal'a teşekkürlerini sundu. Özdaş ayrıca, çocukların sevincine ortak olan Personel Daire Başkanı Nisan Avan'a da teşekkürlerini iletti.

Aralarında Batman'ın da Olduğu 6 İlde Memurlara Operasyon 161 Gözaltı Aralarında Batman'ın da Olduğu 6 İlde Memurlara Operasyon 161 Gözaltı

Merkezde her ay düzenli olarak Kur'an-ı Kerim'e geçen öğrenciler olduğunu belirten Özdaş, bu başarının tüm paydaşların ortak çabasıyla elde edildiğini söyledi. Özdaş, emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini tamamladı. Petrolkent Gençlik Merkezi'nin bu tür etkinliklerle çocukların dini ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamaya devam edeceği belirtildi. MURAT ORHAN

Editör: Editör