Bakan Mehmet Şimşek’ten AK Parti Batman Teşkilatına Ziyaret
Bakan Mehmet Şimşek’ten AK Parti Batman Teşkilatına Ziyaret
İçeriği Görüntüle

İl Emniyet Müdürlüğü ile basın derneklerinin organizesiyle Aydın Konak kent sahasında maç karşılaşması düzenlendi.

Maç müsabakası etkinliğine İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç'ın yanı sıra, Emniyet Müdür yardımcısı Hayrullah Altıparmak, Çevik Kuvvet Müdürü Süleyman Erdoğan, Asayiş Müdürü Salih Öksüz, çeşitli birimlerden polis memurları ile yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde 177'nci yıl dönümünü kutlama etkinliklerinde Batman’da görev yapan basın mensuplarıyla dostluk maçı yaptıklarını ifade eden Kıraç, “Bu çerçevede basın mensubu arkadaşlarımıza bir kaynaşma maçı teklifini götürdük. Bugün de gayet güzel, temiz, açık bir havada bir maç yaptık. 72, daha doğrusu Batman kazandı diye düşünüyorum. Gayet güzel bir maç çıktığını düşüyorum.” dedi.

Emniyet Spor ve Batman Basın Spor arasında oynanan futbol karşılaşmasının hakemliğini polis memuru ve aynı zamanda faal hakem olan Yusuf Kaya yaptı. HABER MERKEZİ

Muhabir: Editör