Komeleya Köklü Değişimê ya Şaxa Batmanê ê ji bo Gazzeyê daxuyaniyeke çapemeniyê amade bike. Daxuyaniya çapemeniyê ya bi sernavê "Êdî Bes e! Dem dema Çalakiyê ye, Ne ya Gotinê ye" dê 12'ê Gulanê roja Yekşemê saet di 14.00 de li Kolana Gulîstanê bê lidarxistin.

Di daxuyaniya li ser hesabê medyaya civakî ya Komeleya Köklü Değişimê de bi gotina "Em ji bo Xezzeyê li qadan in... Êdî Bes e Dem Dema Çalakiyê ye, Ne ya Gotinê ye Guherîna Radîkal li #Batmanê, "Êdî Bes e! Wê bi sernavê "Dem dema Çalakiyê ye, Ne ya Gotinan e daxuyaniyeke çapemeniyê bê amade kirin.” Welatiyên Batmanê ji bo daxuyaniya çapemeniyê hatin dawet kirin.

Köklü Değişim’den Gazze İçin Basın Açıklaması

Pazar günü Gülistan Caddesi’nde Gazze için basın açıklaması düzenlenecek.

Bakan Mehmet Şimşek’ten AK Parti Batman Teşkilatına Ziyaret
Bakan Mehmet Şimşek’ten AK Parti Batman Teşkilatına Ziyaret
İçeriği Görüntüle

Köklü Değişim Derneği Batman Şubesi Gazze için basın açıklaması düzenleyecek. "Yeter Artık! Söz Değil Harekat Zamanı" başlığıyla düzenlenecek olan basın açıklaması Gülistan Caddesinde 12 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te yapılacak.

Köklü Değişim Derneği sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Gazze için meydanlardayız... Yeter Artık! Söz Değil Harekat Zamanı Köklü Değişim, #Batman'da, Yeter Artık! Söz Değil Harekat Zamanı başlıklı bir basın açıklaması düzenleyecek.” denilerek Batmanlılar basın açıklamasına davet edildi. MURAT ORHAN

Muhabir: Editör