image

Batman Belediyesi tarafından mahallelerde; imar, afet ile mücadele, altyapı, asfalt serimi, parke taşı döşeme ile kültür-sanat alanında gerçekleştirilen ve yapılması planlanan hizmetlere ilişkin Belediye Başkan yardımcıları tarafından yapılan bilgilendirme sunumlarının ardından toplantı, Vali Ekrem Canalp’ın konuşmasıyla devam etti.

Batman’da yürütülen yatırımlara ilişkin açıklamalarda bulunan Vali Canalp, özelikle belediye tarafından yürütülen hizmetlerin diğer ilgili kurumlar ile koordineli bir şekilde yapıldığını belirterek, vatandaşların mağdur olmaması için içme suyu ve kanalizasyon projeleri, elektrik, doğalgaz ve telekomünikasyon projelerinin ilgili kamu kurum ve kuruluşlarla birlikte koordinasyon içerisinde gerçekleştirildiğini ifade etti.

Konuşmanın ardından muhtarların mahallerindeki alt yapı ve üstyapı ile diğer hizmetlere ilişkin sorun ve talepleri dinleyen Canalp, sorunların çözümü konusunda ilgili yöneticilere talimat vererek, sorunların imkanlar doğrultusunda giderilmesini istedi.

Batman’da yapılan Güney çevre yolu ilgili açıklamalarda bulunan Canalp, ‘’Batman’ın geleceğini inşa ediyoruz. 50 yıllık perspektifi baz alıyoruz. Bu çerçevede çevre yolları açmayı planlıyoruz. Bu projelerimizden biri olarak 40 metrelik çevre yolunun yapımına başlandı. Onun için bir mağduriyetin yaşanmaması için yolun geçeceği arazilerin ekilmemesi önemlidir. Ayrıca şehirlerarası trafiği düzenlemek için ikinci bir çember oluşturarak ulaşım ağımızı geliştireceğiz.’’ dedi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, kamu kurum müdürleri, belediye birim müdürleri ile merkez mahalle muhtarları katıldı.

Vali muhtarları yemekte ağırladı

Toplantının ardından Vali Ekrem Canalp, mahalle muhtarlarını yemekte ağırlayarak, yürütmüş oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür etti. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *