image

Mevlid Kandili münasebetiyle Yarım Elma Çocuk Bahçesi öğrencileri ve eğitimcileri tarafından mevlid etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında Yarım Elma Çocuk Bahçesi kreşine komşu kurumları ziyaret eden minikler, lokum ikram ederek büyüklerinin Mevlid Kandili’ni kutladılar.

Miniklerden Nisa isimli öğrenci, “Peygamber Efendimizi çok seviyorum. O’nun doğum gününü kutlamak beni çok mutlu ediyor. Bu sevincimizi büyüklerimizle paylaşmak istedik. Ablalarımızla beraber bu ikramlıkları hazırlayarak büyüklerimize dağıtıyoruz.” dedi.

Bugün çok sevinçli olduğunu ifade eden Eslem isimli bir başka minik ise “Bugün diğer günlerden çok daha güzel bir gün. Ahlakını örnek aldığımız Hz. Muhammed’i herkesin tanımasını istiyorum. En güzel örneğimiz olan peygamberimizi tanıdıkça onu daha çok kişinin de tanımasını istiyorum. Hz. Muhammed her davranışı ile eşsiz bir örnek.Ablalarımıza böyle bir etkinlikte bize yardımcı oldukları için teşekkür ederim. Komşularımızı tek tek dolaşarak kandillerini kutladık ve lokum ikram ettik.” diye konuştu. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *