image

Kış mevsimi gelmeden kışlık kıyafet yardımı çalışmalarına başlayan Umut Kervanı Van, çalışmalar kapsamında kentteki ihtiyaç sahibi onlarca aileye bot ve mont yardımı yaptı.

Hayırseverler aracılığıyla alınan yardım ve destekleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıran, maddi ve manevi sıkıntılarına derman olmaya çalışan Umut Kervanı, kışlık giyim çalışmalarına başladı. Kentte giyim mağazası bulunan bir hayırseverin aracılığıyla mağazaya getirilen çocuklar, aileleriyle beraber bot ve montlarını beğendi. Bu kapsamda onlarca çocuk gönüllerince beğendiği kıyafet ve ayakkabı aldı.

Çocukların sevincine ortak oldular

Yaptıkları yardımlarla çocukların sevincine ortak olduklarını belirten Umut Kervanı Van Başkanı Sedat Vatan, “Bu sene de Allah nasip etti hayırsever bir kardeşimiz aracılığıyla onlarca ailemize bot ve mont hediye ettik. Önümüz kış mevsimi, havalar soğumadan önce derneğimize kayıtlı olan ailelerimize yardım yapmayı sürdüreceğiz. Kısa süre önce başladığımız kırtasiye yardımı çalışmamız devam ediyor. Bununla beraber bot ve mont yardımlarımız da devam ediyor. Bot ve mont ile sınırlı değiliz. Kış ayında ihtiyaç olan bütün yardımları değerli hayırseverlerimiz aracılığıyla ailelerimize ulaştırmayı düşünüyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun” dedi.

Yaptığı yardımların Umut Kervanı sayesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştığını söyleyen hayırsever Ömer Faruk Teknaz, “Allah nice insanların hayra vesile olmasını nasip etsin inşallah. Şahsım adına bugüne kadar yapmış olduğum bütün yardımların gerçek anlamda yerine ulaştığına birebir şahit oldum. Bu işe vesile olan, yardımda bulunan Umut Kervanı’nın bütün çalışanlarına ve yardım eden herkesten Allah razı olsun. Allah, örnek olup gerçek anlamda ihtiyacı olan insanların ihtiyaçlarının karşılanmasına vesile olacak hayırseverleri daim etsin” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *