image

Gezilere binlerce gencin başvurduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, 2024 başvurularının ise nisan ve mayıs aylarında tekrar başlayacağını söyledi.

İl Müdürü Özperk konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Aralarında Samsun 19 Mayıs, Aydın Efeler ve Bursa Karacaali illerimizde deniz kampları, Kastamonu Yolkonak, Manisa Kula, İstanbul Marmaracık, Kırşehir Ahi Evran ve Bitlis Ahlat Doğa Kamplarına farklı tarihlerde ve farklı yaş gruplarında kız ile erkek gruplarını ayrı ayrı gönderdik.” dedi.

Her kamp grubunda 32 kişinin yer aldığını belirten Özperk, “03 Temmuz 2023 tarihinde Samsun 19 Mayıs kampıyla başlayan tatil programlarımız, 21 Eylül 2023 tarihinde Bitlis Ahlat doğa kampına gönderdiğimiz son kamp ile sonlandırdık.” dedi.

Bütün etkinliklerin ücretsiz olduğunu söyleyen İl Müdürü Özperk açıklamasının sonunda, “Gençlik ve Spor Bakanlığımızın gençlerimiz için hayata geçirdiği kamp programının dönüşlerini verimli oluyor. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. MUHRREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *